Katta

Nordis style

Publicerad 2010-06-30 10:14:31 i Allmänt,

Vad ska man klaga över, han kanske får sina brudar ändå även om han är lite too cool to be true

Vilken festprisse :DNordis

Vad ska man klaga över, han är duktig :) Det är inte bluff

Konstiga google sökförslag

Publicerad 2010-06-29 13:33:28 i Allmänt,Det roliga är att detta är äkta! Gå själv in på Google.se och skriv "Why Does" och sen kommer det komma upp i listan. GÖr det innan Google märker det och tar bort förslaget! Hahaha

" Är det off-lajv att använda kondom?"

Publicerad 2010-06-28 10:45:45 i Allmänt,

Ett roligt citat från en sida i "Hej Bullen!"-stuk :)

Fråga: Hej Linnea,
Jag är en tjej som precis varit på mitt första lajv, det är en slags rollspel som ofta sker ute i skogen. Jag följde med några vänner för att prova på det för ett par veckor sedan. Det var rätt kul, vi tältade och hade medeltidskläder på oss och pratade liksom medeltida utan att använda några moderna ord.

En av kvällarna satt vi runt en lägereld och drack folköl ur lerkrus och jag började prata med en rätt snygg kille. Det var rätt mysigt runt elden och under kvällen som gick började vi hångla och sen smög vi iväg till hans tält, där vi började klä av varandra.

Men när jag tog fram en kondom började han klaga. Nordis. Enligt honom var det så kallat off-lajv att använda kondom, off-lajv är föremål som inte hör hemma i lajvmiljön eftersom dem hör hemma i den moderna världen, till exempel coca cola flaskor, plastkassar eller andra moderna saker.

Eftersom han sa att det var off-lajv och förbjudet  struntade jag i kondomen, men nu i efterhand undrar jag om det verkligen var rätt? Kan dem verkligen bestämma över sånt på lajv?

Det är inte allt, efter vi hade haft sex ett par gånger somnade vi båda, nästa morgon när jag vaknade var han borta och hans kompisar berättade att han hade tagit en tidig buss hem till Karlstad, trots att det var hela två dagar kvar av lajvet.

Jag lyckades dock få tag på hans telefonnummer och när lajvet var slut och jag kommit hem igen ringde jag upp honom. Först var det tyst i andra ändan av luren, men sen efter typ en halv minuts tystnad sa han att allting som hände mellan Leifur och Freija, våra rollkaraktärer, den där natten var in-lajv och inte hade något med verkliga världen att göra. Det var bara en del av lajvet och inget att fästa sig vid liksom, det var konstigt liksom, för den där natten hade han kallat mig vid mitt riktiga namn och berättat en massa saker som inte var in-lajv, som att han pluggade Multimedia i Karlstad. Nordis

Samtidigt berättade han att Leifur hade varit lycklig över mötet och att ifall jag skulle åka på lajv igen i sommar så ville Leifur gärna träffa mig igen. Jag fattar verkligen noll nu, är det såhär det är på lajv? Visst att man spelar olika roller men ändå?
Maria, 20

Linnea svarar: Hej Maria, uppriktigt sagt så är jag inte riktigt hemma på det där med lajv, fast jag känner igen upplägget med rollspel där man bär olika sorters dräkter. Oftast handlar det ju om sjuksköterskor, MC snubbar eller rörmokare, men jag kan tänka mig att även medeltida miljöer förekommer.

Dessa "rollspel" går ut på att man för en kväll klär ut sig och låtsas vara en annan person, detta eftersom själva tanken kan vara en mycket stark afrodisiaka, särskilt just hos kvinnor vilkas tankeprocess skiljer sig från män vilka föredrar pornografiska filmer, medan upphetsning hos kvinnan är något mer invecklat.

Det låter faktiskt som han talat sanning för dig, i den här sortens aktiviteter finns nämligen en överenskommelse att man låtsas vara någon annan för en vis tid och inte medger ifall man känner igen någon.

Däremot rekommenderar jag absolut att du ska använda kondom, förutom att förhindra oplanerad graviditet så skyddar det även mot könssjukdomar, kondom är ett måste, särskilt ifall du ska leka rollspel på någon av de många olika klubbar som finns för det syftet.

 

Läs det på den riktiga sidan här

The Evolution of dance.. eller nej Evulution of World Cup Ball! Nordis

Publicerad 2010-06-21 11:50:49 i Allmänt,

Det är fotboll i Sydafrika nu, för er som missat det.. massa blåshorn som är ljudliga och det är typ VM i fotboll ;)

Jag hittade en sida med en massa bilder med just VM bollarna genom tiderna hur den har utvecklats och sett ut :) Det är fräckt!

http://www.nytimes.com/interactive/2010/06/06/magazine/20100606-world-cup-balls.html

Kunde inte få in en bild här för det är typ gjort i flash player. Men gå in och titta på länken, Riktigt coollt!

En stor tävling hos Mattan, värde 1500kr!

Publicerad 2010-06-18 13:34:48 i Allmänt,

TÄVLING

 

Mattans Blogg har en tävling nu där man kan vinna en luftrenare som är värd typ 1000kr, denna får man hemskickad helt fraktfritt!

Jag får tyvärr inte vara med eftersom jag också arbetar för det företaget :(

Men här är en länk för er som vill vara med :)

TILL TÄVLINGEN! --->

Detta är priset!

Vi har en sådan på jobb, de är sjukt bra dessutom får man 3st doftoljor som man får lite doft i rummet om man vill ha :) bara de är typ värda 300 spänn. Jag ska be mina vänner att tävla så kan vi dela priset ^^

Parkering som man kan ta med sig

Publicerad 2010-06-16 13:50:01 i Allmänt,

Ja det finns alla sorters parkeringsplatser verkar det som. Till och med en parkeringsplats som man kan ta med sig och stoppa in i bilen efter man har parkerat klart. Det verkar lite omständgt att packa upp och packa ner sin parkeringsplats men kanske, varför inte. Är det rusningstrafik så kan det vara värt det då man aldrig hittar p-platser :P

Nordis: De nya läckerheterna :)

Publicerad 2010-06-15 13:18:14 i Allmänt,

När jag fick hem Duo Eye Shadow CreamButter Pecan från e.l.f blev jag riktigt glad över hur bra den matchar min IsaDora Eye Shadow Quartet i Coral Bronze. Det fick också bli den i svart/silver, Black Licorice, som jag skall blanda tillsammans med mina tu från M.A.C; silvriga Electra (Frost) och svarta Charred (Frost).


I

Mycket tjusigt får man ju påstå :) Skor skor skor :)

Publicerad 2010-06-14 12:13:15 i Allmänt,


Bild från Nelly

Men vilken snygging till pjäs jag hittade hos Nelly precis då (tacka gud för internet i mobilen), den kommer från Nellys egna skomärke och av egen erfarenhet kan jag säga att Nellys skor är riktigt sköna och välgjorda. Resåren gör hela skon! Dessutom kan man ju inte direkt klaga på priset..

För övrigt är det lunch på Nordis just nu, precis ätit min baguett, tog en med räkor idag, de brukar köpa in räkor, rostbiff och currykyckling. Kycklingen brukar jag ta men jag var sugen på räkor idag så fick bli en sådan :) Snart fortsätter dagens Pro-aqua möte

Polisen behöver också Cash!!

Publicerad 2010-06-14 10:46:16 i Allmänt,

När jag igår morse gick ut ur lägenheten och in på Hornsgatan så möttes jag av en polis på motorcykel. Han kom åkandes upp på trottoaren och körde jäääättelångsamt, ganska tätt bakom en person som gick med barnvagn. Han körde så långsamt att barnvagnen lätt åkte ifrån honom. Det var svårt att förstå vad polisen ville, och varför han körde på trottoaren. Säkert något viktigt. Jag gick bakom honom ett tiotal meter, och till slut stannade han motorcykeln och började leta i fickan. Det visade sig att polismannen på motorcykeln behövde cash för han hade stannat precis vid uttagsautomaten!

Nordis


Och då dyker massa frågor upp i mitt huvud. Har han så dåligt med tid att han inte har tid att parkera mopeden och GÅ till uttagsautomaten? Om han har så dåligt med tid? Vad ska han då med pengarna till? Han ska väl köpa något från nån skum lägenhet i Hornstull som inte tar kort =)'

 

Saxat från thunder in the city

Bad polisen om skjuts till systemet!

Publicerad 2010-06-14 10:39:05 i Allmänt,

 

En berusad man som skulle skjutsas hem av polisen bad att bli körd till Systembolaget.

Den 19 november förra året fick polisen larm om att en berusad 53-årig man försökt att köpa sprit på Systembolaget i Åtvidaberg. Då det fanns misstankar om att mannen åkt från platsen i bil sökte polisen upp honom i dennes hem.

När polisen kom till platsen fann de 53-åringen sovandes i sin bil. Ett blodprov visade att han hade 2,76 promille alkohol i blodet. När polisen skulle skjutsa hem mannen bad han om att bli körd till Systembolaget så att kan kunde köpa en 75:a brännvin.

På onsdagen åtalades 53-åringen för grovt rattfylleri. Han erkänner brottet.


Artikeln

VM

Publicerad 2010-06-11 15:02:53 i Allmänt,

Jag sitter och ska titta på VM med fröken storfot. Första matchen börjar snart. Mexiko-Sydafrika. Just nu så är det bara kändisar som sjunger:D Det är någon start festival eller nå!? Men iaf... Ska fortsätta att titta nu! See yaa ;)

Chooockad!

Publicerad 2010-06-11 14:56:19 i Allmänt,


Den till vänster är tagen då hon blev gripen.. Nepp jag fattade inte att det var hon först, men efter att ha kollat på bilden noga och analyserat alla drag så kom jag fram till att det är hon. Asså man märker typ inte att det är hon fast man ändå märker det pga av dragen. Nån annan kanske märker direkt jag vet inte men jag hade svårigheter med o fatta att det var hon..

Yves Rocher: Körsbär!

Publicerad 2010-06-07 12:19:36 i Allmänt,

Yves Rocher har släppt en ny doft nämligen körsbär! Den har inte kommit till affärerna vad jag vet än men man kan bestälal den på hemsidan, så fort jag kommer hem så kommer jag vilja beställa :)

 

 

Oljutsläppet

Publicerad 2010-06-06 22:40:02 i Allmänt,

För någon dag sen så visade jag en satelitbild på oljan hur den spritt sig, men svårt att uppfatta hur mycket det är och på hur stort område. Det har kommit en häftig sida nu som man kan se hur jäkla stor den är

http://www.ifitwasmyhome.com/

Hahahha så rolig!

Publicerad 2010-06-06 22:24:36 i Allmänt,

haha rally rally:

Jo men vi stannar och säger förlåt för att vi körde av vägen och nästan körde över folk :p


Något som kanske inte hade hänt på Nordishahah, gillade färgen på bilen dock, lika blå som vår proaqua :)

Orgasm Karusell!!

Publicerad 2010-06-04 10:30:11 i Allmänt,

I år ska Liseberg bygga Europas högsta frittfall som har höjden 146 meter ovanför vattenytan och tornhöjd är 116 meter! innan den stannar så åker den ner i ett svart hål typ och sen bromsar den in. :)

Haha så fräckt, de ska alltså bygga om lisebergstornet, utsiktstornet till europas största frittfall... fräckt eller vad?! ORGASM

Nya inköp!

Publicerad 2010-06-02 15:03:29 i Allmänt,

Parfym 99:- Lindex
Mascara 99:- Lindex

Nu kommer jag bli fin på studentfirandet på fredag :) och lukta gott!
haha

Snygga Anställda

Publicerad 2010-06-02 13:33:20 i Allmänt,

Haha det är viktigt att alla kollar på de anställda på detta företaget, IT Konsulten har verkligen klätt upp sig :)

Kolla här

Så ser inte våra anställda ut på Nordis.. tror jag :P
http://www.deansproperty.com.au/Home/ProfilesHah

Så fin

Publicerad 2010-06-01 14:21:04 i Allmänt,

Sån här skulle man haft på avslutningen, eller något liknande.. Är det någon som har sett denna klänningen eller något liknande i handeln för en rimlig peng? Jag hade lätt varit snyggast på avslutningen :)

Gratissidor

Publicerad 2010-06-01 13:11:44 i Allmänt,

Är det någon som har tips på gratissidor? Typ som gratisguiden.se? eller liknande? Gratisguiden är skitbra, man jag vill ha tips på andra också :D

Kommentera till mig!!

VARNING INFÖR BEACH 2010

Publicerad 2010-06-01 11:31:48 i Allmänt,

Helsjuka muffins, jag varnar er, bara så ni vet! :)

Grymmaste muffinsen jag har ätit i hela mitt liv, köpte blåbär på ett frukttorg och bakade dem, vilken smak.. nästan lite äckligt. Varning ifall ni siktar på Beach 2010.... det kan bli en fyllig sommar... m en goot är det :)

15 muffins:
125 gram smör
2 dl socker
2 ägg
1 1/2 dl mjölk
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 dl blåbär

Blanda smör och socker och rör sedan i äggen, ett åt gången. Blanda ner övriga ingredienser och häll smeten i muffinsformar.Vänd ner blåbären. Grädda runt 20 minuter i 175 grader.

Frosting:
Blåbär
Florsocker
Philadelphi ost

Blanda ingredienserna!


VARNING INFÖR BEACH 2010

Publicerad 2010-06-01 11:31:48 i Allmänt,

Helsjuka muffins, jag varnar er, bara så ni vet! :)

Grymmaste muffinsen jag har ätit i hela mitt liv, köpte blåbär på ett frukttorg och bakade dem, vilken smak.. nästan lite äckligt. Varning ifall ni siktar på Beach 2010.... det kan bli en fyllig sommar... m en goot är det :)

15 muffins:
125 gram smör
2 dl socker
2 ägg
1 1/2 dl mjölk
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 dl blåbär

Blanda smör och socker och rör sedan i äggen, ett åt gången. Blanda ner övriga ingredienser och häll smeten i muffinsformar.Vänd ner blåbären. Grädda runt 20 minuter i 175 grader.

Frosting:
Blåbär
Florsocker
Philadelphi ost

Blanda ingredienserna!


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv